21.8 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Soacra bătăuşă şi-a băgat nora în spital

Gorj: Soacra bătăuşă şi-a băgat nora în spital

Virginia Raţă, din Bengeşti Ciocadia, judeţul Gorj, a ajuns aseară la Spitalul Municipal din Târgu Jiu, după ce a fost bătută de soacra sa. Pe motiv că nu-şi are nora la inimă, femeia a venit la locuinţa acesteia cu un topor şi după ce i-a spart geamurile de la casă, a lovit victima cu o strachină în cap, iar apoi a lovit-o cu toporul peste mână. Poliţiştii din comună au intervenit imediat şi au liniştit spiritele. Victor Văruţ, fiul bătrânei, spune că el şi soţia lui sunt terorizaţi de aceasta. "În faţa Poliţiei a luat toporul şi a dat în geam şi soţiei i-a dat in cap. Când m-am dus acolo ea pleca de la Poliţie. Tatălui meu a vrut să-i scoată ochii. Ea îşi face mendrele cu toţi, şi cu vecinii. Mă face hoţ, bandit. Nu m-am însurat până la vârsta asta şi acum, când am găsit-o pe doamna Raţă, nu mă lasă nici aşa", a declarat soţul victimei.
Virginia Raţă spune că a muncit trei ani în Italia pentru a avea condiţii decente de trai şi că soacra sa îşi bate joc de viaţa lor.
Marius Manea, ajutorul şefului de post din Bengeşti Ciocadia, a declarat că s-au întocmit două dosare penale: unul împotriva bătrânei pentru lovire, iar celălalt împotriva lui Victor Văruţ, care este acuzat că  i-ar fi furat mamei sale câteva acte şi bani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS